„Bolje spriječiti nego liječiti“

Pravovremeno otkriti bolest garancija je uspješnog liječenja Zato u sklopu naših ordinacija za kućne ljubimce nudimo preventivne programe i preglede. Želite li saznati nešto više nazovite nas na brojeve 01 27 24 006  ili 01 36 83 433.

Pretraga krvi na dirofilarije

Zbog velike učestalosti potkožne ali i srčane dirofilarije, usavršili smo laboratorijski test određivanja broja mikrofilarija (ličinki) u krvi  Pretragu  sada izvodimo sa vrlo malom količinom krvi.

Brzi testovi

U ovo naše doba globalnog zatopljenja i na našem području su se pojavile bolesti koje prenose člankonošci i  koje su bile dugo zanemarivane  Među njima treba posebno istaknuti bolest srčanog crva , ali i bolesti koje prenose krpelji poput borelioze, anaplazmoze i erlihioze. Kada posumnjamo na te bolesti redovito se služimo brzim pouzdanim testovima što … [Više…]

Refraktometrom do otkrivanja bolesti bubrega

Pored brojnih drugih funkcija, bubrezi su odgovorni i da sačuvaju što više tekućine našim ljubimcima. O takvoj sposobnosti možemo zaključiti nakon  nalaza refraktometrije, postupka očitavanja specifične težine mokraće. Od  sada u sklopu pretrage mokraće nudimo i ovu vrlo preciznu odrednicu.

Kompletan kardiološki pregled

Nabavkom i usavršavanjem u radu novog elektrokardiograma u mogućnosti smo vam pružiti kompletan kardiološki pregled za vašeg ljubimca. Bolesti srca su čest problem naših  dragih „staraca“, a u brojnim slučajevima  su uzrokovane u nepravilnom  ritmu rada srčanog mišića što se može otkriti ovom specijalističkom pretragom.

Puppy škola

Nakon dviju uspješno održanih Puppy škola planira se i treća i to u prirodnom okruženju naše ambulante Lonjica. Želite li da i vaše štene nauči kako e ponašati i izbjeći česte greške u odgoju, prijavite ga na broj telefona 01 27 24 006. O datumu održavanja ćemo vas nakon prijave svakako kontaktirati i na poseban … [Više…]

Veterinarska stanica Vrbovec
Veterinarska stanica Vrbovec

Veterinarska stanica Vrbovec