USLUGE DEZINFEKCIJE, DEZINSEKCIJE I DERATIZACIJE

 

Veterinarska stanica Vrbovec d.o.o. sinonim je za kvalitetu i dugogodišnje iskustvo u provođenju mjera deratizacije, dezinsekcije i dezinfekcije. Usluge obavljamo stručno i kvalitetno sukladno HACCP načelu i ISO normama, a uz Ovlaštenje nadležnog Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske , te Uprave za veterinarstvo i sigurnost hrane Ministarstva poljoprivrede Republike Hrvatske.
PROFESIONALNO IZVRŠENA USLUGA
Jamčimo da ćemo ugovoreni posao obaviti profesionalno i odgovorno na način da ne predstavlja rizik za sigurnost ljudi i hrane, u skladu s zakonskom regulativom, zahtjevima HACCP načela i ISO normi poštujući dogovorene rokove. Uvijek osluškujemo vaše zahtjeve te poštujemo poslovne procese unutar Vaše tvrtke pa smo uvijek spremni obavljati ugovorene poslove u vrijeme kada se neće remetitiVaše poslovanje, profesionalno i diskretno u odnosu na Vaše kupce i klijente.
U radu koristimo odobrene i kvalitetne preparate uz dužnu pažnju prema okolišu i zbrinjavanju nastalog otpada poštujući Zakonske propise i normu ISO 14001.


OSOBLJE

012794-390
sanitacija@net.hr

 

IVA PLATNJAK, dipl. sanit. ing., voditeljica, 099/7358-828

Rođena je 20.12.1980 godine u Zagrebu. Diplomirala je 2008 godine, a potom se usavršavala na brojnim tečajevima na području sanitacije. U slobodno vrijeme rado šeće prirodom . Bavi se i fotografijom. Ponosna je majka dvoje djece.


ZVONIMIR KESER sanit.ing.bacc, 099/2350-134

Obavlja poslove sanitacije, deratizacije, dezinsekcije i dezinfekcije. Rođen je 17.08.1984. godine u Zagrebu . Godine 2007. je završio svoje visokoškolsko obrazovanje te stekao titulu sanit. ing. bacc. Kontinuirano radi na svom usavršavanju. U slobodno vrijeme radi u Udruzi djece poginulih i nestalih hrvatskih branitelja. Bavi se i streljaštvom,zemljopisom, fotografijom,te sudjeluje u regatama.


DRAGUTIN KOSOVEC, higijeničar, 098/243-797

Radi na poslovima higijeničara. Rođen je 1957. godine. Od 1981. godine radi u Veterinarskoj stanici Vrbovec. Strastveni je kinolog i lovac. Posebno se ističe po vrlo uspješnom uzgoju lovnih pasa osobito njemačkih kratkodlakih ptičara.


BRANKO JAKŠIĆ–BRACO, veterinarski tehničar

Radi kao veterinarski tehničar u sanitaciji na poslovima dezinfekcije,deratizacije i dezinsekcije. Rođen je 1964 god. u Vrbovcu. U Veterinarskoj stanici Vrbovec radi od 1985. godine. Bavi se starinama i kinologijom. Uspješan je uzgajivač njemačkih ovčara.


MLADEN LUBURIĆ, higijeničar, 099/217-9594

Radi na poslovima higijeničara  sanitacije. Rođen je 1968. u Ljubuškom . U slobodno vrijeme šeta prirodom.


IVANA KRALJ, sanitarni tehničar, 099/746-1667

Rođena je 1994. godine u Zagrebu. Srednjoškolsko obrazovanje je završila 2013. godine. Od 2013. godine radi u Veterinarskoj stanici Vrbovec na poslovima sanitacije, dezinfekcije, deratizacije i dezinsekcije. U slobodno vrijeme rola, planinari, vozi bicikl te se bavi kuhanjem i izrađuje slastice.


ANITA ŠIPEK, sanitarni tehničar, 099/2350-134

Rođena je u Zagrebu 1987. godine. Srednjoškolsko obrazovanje je završila u Zagrebu 2006. godine. U Veterinarskoj stanici Vrbovec radi od 2014. godine. Slobodno vrijeme provodi sa obitelji i kućnim ljubimcima


REFERENTNA LISTA

 

Zadovoljni klijenti su najbolja preporuka:

 • Stridon promet d.o.o
 • Pik Vrbovec mesna industrija d. d.,
 • Klet Bunčić
 • Caritas Zagrebačke nadbiskupije
 • Caritas sisačke biskupije
 • Grad Dugo Selo
 • Općina Gradec
 • Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije d.o.o.
 • Vemag d.o.o.
 • Osnovne škole i dječji vrtići u regiji
 • Trgovački lanci
 • Domovi za starije i nemoćne osobe
 • Pekarnice

ENCIKLOPEDIJA ŠTETOČINA I POSTUPCI SUZBIJANJA (kliknite za više)

 


USLUGE ZBRINJVANJA NUSPROIZVODA


USLUGE NEŠKODLJIVOG UKLANJANJA LEŠINA

Veterinarska stanica Vrbovec
Veterinarska stanica Vrbovec

Veterinarska stanica Vrbovec